De två mest djävulska mobbarna Anna Ardin och Mattias Irving anmälde Sameh Egyptsons epokgörande doktorsavhandling om Muslimska brödraskapets svenska gren till ÖNEP. Nu gnuggar Mattias Irving händerna av förtjusning

ÖNEP har anmält ärendet till åklagare.

Jag har tidigare skrivit flera inlägg om de två djävulska mobbarna Anna Ardin och Mattias Irving som både via mejl till Lunds universitet och Muslimska brödraskapets vidriga Tankesmedjan Fenix gjorde allt de kunde för att sätta stopp för disputationen och få Sameh Egyptson utslängd från universitetet. De två mobbarna marknadsför sig som kristna.

Anna Ardin är doktorand vid Marie Cederschiölds högskola. Hon ingår i Muslimska brödraskapets globala lobbygrupp ledd av bland andra Farid Hafez, en av redaktörerna för Turkiets president Recep Tayyip Erdogans årliga islamofobirapporter, som Ardin och Irving medverkat i. Den globala lobbygruppens syfte är att stämpla all kritik av Muslimska brödraskapet som islamofobi. Här är en kommentar om en av Egyptsons tidigare böcker om Muslimska brödraskapet i Sverige.

Ardin driver tesen att Egyptson arbetar åt Förenade Arabemiraten som 2014 terroristklassade Muslimska brödraskapets olika grupper, bland annat den svenska grenen Islamiska förbundet i Sverige (IFiS), då Omar Mustafa var ordförande, se den här artikeln i Gulf News, nr 10, Islamic Association in Sweden. Islamisten Omar Mustafa har en hög grad inom den svenska grenen.

Jag har tidigare meddelat både Roger Klinth, rektor för Anna Ardins högskola, och hennes handledare professor Magnus Karlsson om hennes långvariga antidemokratiska verksamhet.

Erdogans parti AKP är ett systerparti till Muslimska brödraskapet. Omar Mustafa, som nämns flera gånger i Egyptsons avhandling, har ”utbildat” sig i Turkiet, vilket jag visar i det här inlägget om Dagens ETC:s ”recensioner” av Egyptsons avhandling, bland annat Anna Ardins. I inlägget har jag en lång utläggning om Anna Ardins antidemokratiska verksamhet. Bilderna på islamisterna är hämtade från Conny C. Lindströms Twitterkonto. Omar Mustafa var då SUM:s generalsekreterare.

Erbakan arbetade inte för “muslimers bästa”. Han kämpade för islamisters bästa och den islamistiska värdegrunden.

Här är ytterligare en bild på Omar Mustafa. Är den bilden och texten känsliga uppgifter som det är ett brott att nämna i en doktorsavhandling? Socialdemokratiska föreningen Hjärtas första årsmöte 2011, i mitten: mannen med den höga graden inom Muslimska brödraskapets svenska gren, Omar Mustafa, och Anna Ardin. Saknas på bilden, men närvarande vid årsmötet var Mattias Irving, vilket framgår av att han utsågs till att ingå i valberedningen.

Bildtexten lyder: ”Sexton av föreningen Hjärtas fyrtioen medlemmar. Foto: Marta Axner.

Mattias Irving krävde att Egyptson tog bort ”felaktiga” uppgifter om att han varit med i Stockholms Socialdemokraters förening Hjärta sedan starten, han påstod att han inte blev medlem i Hjärta förrän 2018.

Irving fröjdar sig nu på plattformen X att ÖNEP skickat ärendet till åklagare: ”Det visade sig tydligen att det faktiskt inte alls var förenligt med god forskningssed att peka ut tvåhundra namngivna privatpersoner som extrema islamister utan deras godkännande.”
”Känns som en stor upprättelse att tillsynsmyndigheten har satt ner foten. Nej, man får inte bedriva forskning hur som helst. Egyptson har hanterat och publicerat känsliga personuppgifter, och det borde ha funnits tydliga ramar för hur han fick gå tillväga.”
”Alla som anmält till Lunds universitet att de blivit felaktigt behandlade har fått sina mejl vbf:ade i omaskat skick till Egyptson, som satte i system att hänga ut dem och kalla dem extremister i sina kanaler. Vilket avskräckte ännu fler från att anmäla.”

Jag hoppas att åklagaren beslutar om rättegång.  Det blir århundradets rättegång och förhoppningsvis slutet på den skandalösa offentliga finansieringen av Muslimska brödraskapets svenska gren med studieförbundet Ibn Rushd och biståndsorganisationen Islamic Relief som kassakor.

23 december 2023

Mona Lagerström fil dr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *