Mer om Mostafa Kharraki som anmält Sameh Egyptsons doktorsavhandling till ÖNEP. Kharraki tillhör en av grundarna av Muslimska brödraskapets svenska gren

För den som vill veta lite mer om Mostafa Kharraki (anonyme Adamson) utöver vad Sameh Egyptson skriver på sin blogg om ”Adamsons” anmälan av hans doktorsavhandling och anmälan till ÖNEP, här är utdrag ur professor Simon Sorgenfreis bok Islam i Sverige – de första 1300 åren (2018). Boken är skriven på uppdrag av Myndigheten för stöd till trossamfund (SST).

Simon Sorgenfrei intervjuade Mostafa Kharraki. Ingenstans framgår det i boken att Kharraki är kopplad till Muslimska brödraskapets svenska gren. Här är en bild på Mostafa Kharraki, tillsammans med de andra grundarna av Muslimska brödraskapets svenska gren:

Här är en bild på sonen Mohammed Amin Kharraki, också verksam inom Muslimska brödraskapets svenska gren:

31 december 2023

Mona Lagerström fil dr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *