Jag har skrivit till Stockholms stads politiker Torun Boucher (V), Isabel Smedberg-Palmqvist (L) och Olle Burell (S) och bett dem att efter att ha läst mitt blogginlägg 1 april svara på om de fortfarande känner sig trygga med att ha beviljat antidemokratiska Muslimska brödraskapets studieförbund Ibn Rushd 4 miljoner och dragit in det årliga bidraget på 600 000 till GAPF

Den1 april skrev jag ett inlägg där jag bland annat kritiserar att Stockholms stad beviljat Ibn Rushd
4 miljoner kronor för tre år och dragit in det årliga verksamhetsbidraget på 600 000 kronor till GAPF.

Kulturborgarrådet Torun Boucher är Kulturnämndens ordförande. Isabel Smedberg-Palmqvist vice ordförande, Olle Burell är kommunfullmäktiges ordförande. Beslutet kritiserades, men Torun Boucher säger att hon känner sig trygg med att staden ger Ibn Rushd bidrag. Jag begär att Torun Boucher beskriver i detalj på vad sätt Ibn Rushd lever upp till demokrativillkoren.

Jag har meddelat de tre politikerna att jag kommer att publicera deras svar på den här bloggen.

4 april 2024

Mona Lagerström fil dr

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *