Anna Ardin, styrelseledamot i Socialdemokraternas sidoorganisation Tro och Solidaritet, sprider än en gång fake news när hon påstår att hon värnar om muslimers rättigheter. Hon värnar om islamisters rättigheter, närmare bestämt Muslimska brödraskapets islamister, ännu närmare bestämt: Omar Mustafa

Islamism är en politisk tolkning av islam som innebär att islam och politik är oupplösligt förenade. Islamism är den fjärde totalitära ideologin i Europa efter kommunismen, Mussolinis fascism och Hitlers nazism. Muslimska brödraskapets grundare Hassan al-Banna var influerad av både Mussolini och Hitler och var i kontakt med dessa ledare. I brevet till ungdomen, där han tar avstånd från parlamentarismen, hänvisar han till både Mussolini och Hitlers Tredje riket. På sidan 11 skriver han om den islamiska stat som är rörelsens mål:

  1. We do not confess any governmental system that does not observe the precepts of Islam.
   2. We do not recognize any governmental system that does not derive its rules and principles from Islam.
   3. We do not support these political parties.
   4. We do not recognize these traditional systems whose laws had been forced upon us by “intellectuals”and the enemies of Islam.
   5. We will strive for the revival of the Islamic way of life in its entirety.
   6. And we will act in order to establish the Islamic government on the basis of this system.

Låt det sjunka in.

Låt det också stå fullkomligt klart: Anna Ardin och Mattias Irving

från Tro och Solidaritet har i åratal gjort allt de kunnat för att få folk att tro att Omar Mustafa

är en vanlig islamtroende man. Omar Mustafa, som 2013 valdes in i Socialdemokraternas partistyrelse och tvingades gå efter en vecka,  har en hög grad inom Muslimska brödraskapets svenska gren, det har jag skrivit mängder med blogginlägg om. Anna Ardin försvarade honom med näbbar och klor och gastade om islamofobi.

Det är Omar Mustafa Anna Ardin värnar om när hon i artikeln i Dagens ETC 8 december 2021, ”Att stå upp för muslimers rättigheter gör dig omedelbart till måltavla” för femtielfte gången smutskastar lundaforskaren och islamologen Sameh Egyptson,

som i morgon ska hålla en föreläsning i riksdagshuset för riksdagsledamöter om sina böcker Erövringen. Muslimska brödraskapets infiltration av Sverige och Bosättningen. Muslimska brödraskapets organisation och vision i Sverige, som nyligen delats ut till var och en av riksdagsledamöterna.

Anna Ardin är doktorand på Ersta Sköndal Bräcke högskola. Alla seriösa forskare vet att de måste börja tänka i nya banor när nya fakta kommer i dagen. Anna Ardin är inte intresserad av fakta. Hon är bara intresserad av att ha rätt. Hur fel hon än har. Hon är en mobbare av gigantiska mått, vilket jag skrivit om i det här och det här blogginlägget. I min bok om Muslimska brödraskapets förtrupp i Sverige skriver jag om hennes rabiata utfall mot MSB-rapporten om Muslimska brödraskapet i Sverige och ansträngningar att få rapporten borttagen från MSB:s hemsida.

I artikeln i ETC påstår Anna Ardin att Sameh Egyptson ”sprider rädsla för Muslimska brödraskapet”. Sameh Egyptson sprider kunskap om Muslimska brödraskapets svenska gren och hur den finansieras med skattemedel. Hela hennes artikel handlar om Förenade Arabemiraten och hon påstår att Sameh Egyptson ”till punkt och pricka” sprider Förenade Arabemiratens ”narrativ” om Muslimska brödraskapet. Och den helt virriga kommentaren att han inte fått forskningsmedel för att skriva sina två böcker. ”Så var kommer egentligen pengarna ifrån?”

Och det här: ”Men tänk om det som marknadsförs som skydd mot demokratin i själva verket är raka motsatsen?”

Qatar finansierar numera Muslimska brödraskapet, sedan Saudiarabien terrorstämplade rörelsen. I artikelns inledning skriver Anna Ardin att hon kallas ”agent för Qatar”.

Hon avslutar med en kommentar om Sameh Egyptsons föreläsning i morgon: ”En gulfregims skrämselpropaganda sprids nu i den svenska demokratins hjärta, och vi som vågar ifrågasätta hängs ut som agenter för en gulfregim. Fascinerande va?”

Anna Ardin skämmer inte bara ut Socialdemokraterna. Hon skämmer också ut Ersta Sköndal Bräcke högskola.

Statsminister Magdalena Andersson fick en dålig start på sin regering med ministrar som valsar runt i medierna, inklusive en minister som i sin ungdom heilade. Anna Ardin är ett betydligt större hot mot den svenska demokratin än de ifrågasatta ministrarna.

Magdalena Andersson gör klokt i att gå och lyssna på Sameh Egyptsons föredrag i morgon.

8 december 2021

Mona Lagerström fil dr

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *