Redan 2010 spred Muslimska brödraskapets Omar Mustafa rykten om att socialsekreterare utifrån ”muslimfientliga motiv” omhändertog islambekännares barn och placerade dem hos ”pingstfamiljer” i syfte att ”omvända” barnen

Omar Mustafa är ett exempel på den ökända hästen från Troja. Hela hans verksamhet går ut på att underminera det demokratiska styrelseskicket. Han är otroligt skicklig på att nätverka. Han har hela sitt vuxna liv cirkulerat runt på ledande poster inom vartenda ett av alla de föreningar och organisationer som Muslimska brödraskapets svenska gren har etablerat, och därmed varit skattefinansierad. Man väljer inte själv att bli medlem i MB, man handplockas av erfarna medlemmar och drillas som en soldat. Omar Mustafa har en hög grad inom MB:s svenska gren.

Islamiska förbundet i Sverige (IFiS) är huvudorganisationen. Omar Mustafa efterträdde Abdirizak Waberi som IFiS ordförande när Waberi 2010 röstades in som riksdagsledamot för Moderaterna. I många år var Omar Mustafa förbundsrektor för studieförbundet Ibn Rushd.

När Mona Sahlin var Socialdemokraternas ordförande gav partiets religiösa sidoorganisation, som nu heter Tro och Solidaritet, inför valet 2010 ut en bilaga till tidningen Broderskap med namnet Islam & Politik, daterad 16 mars 2010.

I bilagan Islam & Politik skriver Omar Mustafa denna artikel:

Nyligen lyckades han få 12,5 miljoner kronor av Allmänna arvsfonden tillsammans med Lena Posner Körösi och Salahuddin Barakat, Islamakademin Malmö,

vilket jag skriver om i det här blogginlägget 16 augusti 2021 där jag frågar vad Lena Posner Körösi, utsedd av regeringen till demokratiambassadör, håller på med. Miljonerna är till för att motverka antisemitism och ”islamofobi”. Omar Mustafa har i åratal mjölkat svenska staten på miljontals kronor i kampen mot ”islamofobi”. Samtidigt har han i egenskap av IFiS ordförande och Ibn Rushds rektor år efter år bjudit in talare med en extremt judefientlig retorik. Muslimska brödraskapets ideologi är extremt judefientlig. Det är ”bröder” han har bjudit in, väl medveten om deras retorik.

Helena Benaouda Hummasten på bilden har likt Omar Mustafa cirkulerat runt i ledande positioner i vartenda ett av MB:s svenska företag och representerar även hon den ökända hästen från Troja. Samtidigt som Omar Mustafa var Ibn Rushds rektor var Benaouda Hummasten förbundsstyrelseordförande. Lena Posner Körösi har, som jag skriver i det tidigare inlägget, i egenskap av ordförande för Judiska centralrådet i Sverige 1999–2015, via Trossamfundsrådet samarbetat med Helena Benaouda Hummasten, vilket man kan se här.

Omar Mustafa bör ställas till svars för svartmålningen av socialtjänsten och anklagelserna om ”muslimfientliga” omhändertaganden av barn.

3 februari 2022

Mona Lagerström fil dr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *