SR, SVT och alla ni papegojjournalister som oreflekterat sprider att Sveriges imamråd uppmanar imamer att ta avstånd från den pågående kampanjen mot socialtjänsten utan att kolla upp vilka som står bakom Sveriges imamråd och vem Mahmoud Khalfi är, läs det här. Svar: islamofascistiska Muslimska brödraskapet. Muslimska brödraskapets lära är starkt influerad av Mussolinis fascism och Hitlers nazism

Vilken pinsam skara journalister Sverige har. Här är SR:s, SVT:s och Expressens papegojor, för att bara nämna några. Det är bara att kontrollera vilken adress Sveriges imamråd och Förenade islamiska föreningar i Sverige (FIFS) har så ser man att adressen är Stockholms stora moské på Södermalm. Och den moskén är Muslimska brödraskapets högkvarter i Sverige.

I det föregående blogginlägget om Omar Mustafa visar jag hur Muslimska brödraskapet var med om att starta kampanjen mot socialtjänsten. Och nu går MB ut och låtsas att de inget har med kampanjen att göra. Vilket hyckleri.

I det här blogginlägget 18 mars 2021 skriver jag om hur Dagens Nyheter gör massiv reklam för Muslimska brödraskapet och förklarar att Stockholms stora moské är MB:s huvudsäte.

I det här blogginlägget 1 februari 2021 listar jag gruppen islamofascister som styr MB i Sverige, med foto, och kopplingen till Mussolini och Hitler. Praktiskt taget alla mina blogginlägg sedan 2016 handlar om MB. Jag har skrivit en jättetjock bok om Muslimska brödraskapets förtrupp i Sverige.

Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) har gett ut rapporter om Muslimska brödraskapets svenska gren. Islamforskaren Sameh Egyptson har gett ut böckerna Erövringen. Muslimska brödraskapets infiltration av Sverige och Bosättningen. Muslimska brödraskapets organisation och vision i Sverige.

Till ingen nytta.

Muslimska brödraskapet är en liten ultrareaktionär och ultrademokratifientlig politisk sekt som ger sig ut för att vara talesperson för alla islambekännare i Sverige. Nu går journalisterna dem till mötes.

Det är skrämmande, för att utrycka det milt.

11 februari 2022

Mona Lagerström fil dr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *