Mattias Irving: Polisanmäl mig för förtal om du inte ligger bakom den anonyma Tankesmedjan Fenix så att tankesmedjans före detta bulvaner kan kallas till domstol och under ed förklara att du inte har något att göra med tankesmedjan

Den anonyma Tankesmedjan Fenix har återuppstått efter att ha legat nere sedan Maj Martinsson Wiberg avslöjade bulvanerna. Tankesmedjan ägnar sig åt att anonymt trakassera kritiker av Muslimska brödraskapets aktivister i Sverige, i synnerhet Sameh Egyptson som snart doktorerar på en statsvetenskaplig avhandling om Muslimska brödraskapets svenska gren.

Muslimska brödraskapet representerar islamismen, den fjärde totalitära ideologin i Europa efter fascismen, nazismen och kommunismen.

Mattias Irving: Är Hassan Larsson och du samma person?

Hassan Larsson kallas tankesmedjans chef.

I dag skrev Hassan Larsson på tankesmedjans twitterkonto detta:

Det intressanta med den här texten är att Karin Pettersson i sin artikel kallar president Erdogan ”en islamistisk despot”, därför är det märkligt att Hassan länkar till Petterssons artikel då ju tankesmedjan envisas med att användningen av orden islamism och islamister är exempel på antimuslimsk rasism.

Så här skriver du Mattias Irving:

Tankesmedjans senaste inlägg handlar just om Petterssons artikel, men ordet islamistisk finns inte någonstans, Erdogan kallas ”den turkiske despoten”.

I tankesmedjans första inlägg efter återuppståndelsen avtackas Föreningen för demokratins försvar.

Vi är stolta över vårt första år, och framför allt är vi tacksamma till Föreningen för demokratins försvar (FFDF) som erbjöd sig att hjälpa oss med att hantera ekonomi och revision under uppstartsfasen.
Vi känner den största tacksamhet över FFDF:s goda vilja och solidaritet, samt den risk de valt att ta i försvaret för demokratin i Sverige. Fast vi bara satt igång nyligen och inte genomfört några större granskningar, har hela styrelsen i FFDF redan hängts ut, inklusive familjemedlemmar, på Twitter och på antimuslimska bloggar från såväl höger och vänster.

Så här skriver tankesmedjan om islamister:

Även forskare som råkar ha skrivit om liknande ämnen som Fenix har hängts ut och anklagats för att ingå i Fenix, eller vara ”islamister”. Detta är tyvärr en påminnelse om varför det är nödvändigt att fortsätta verka i anonymitet.

Tankesmedjan Fenix försvarar inte demokratin utan förvarar representanter för den fjärde totalitära ideologin i Sverige, representanter som mycket målmedvetet via bland annat religiösa friskolor och studieförbundet Ibn Rushd arbetar på att förändra Sverige inifrån i riktning mot deras totalitära mål, vilket jag skrivit åtskilliga blogginlägg om och också i min bok Muslimska brödraskapets förtrupp i Sverige. Förtrycket av flickor, kvinnor och sexuella minoriteter.

Okej Mattias Irving: Polisanmäl mig för förtal om du inte har något att göra med Tankesmedjan Fenix så att de före detta bulvanerna under ed i domstol kan gå i god för dig. Här är skrivelserna inskickade till Skatteverket om FFDF:s styrelse, som Maj Martinsson Wiberg, en verklig förkämpe för demokratin, grävde fram.

7 januari 2023

Mona Lagerström fil dr

1 kommentar

  1. Obegripligt att etablerad media nedlåter sig till att plocka information från en oseriös anonym tankesmedja, som bara är ute efter att gå demokratifienders ärenden!
    Skamligt att lata journalister inte orkar göra bakgrundskontroller och minsta lilla gräv för att närma sig sanningen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *