Tack kära läsare för den oväntade uppvaktningen 10 februari med anledning av min födelsedag en månad tidigare

Mitt i ståhejet kring festens huvudperson bryts uppmärksamheten och riktas mot mig, en av de många gästerna, det sjungs Ja må hon leva på arabiska, det hurras och jag får en kasse fylld med presenter. Och vilka presenter sedan! Jag har aldrig någonsin fått så dyra presenter. Och jag hade aldrig kunnat föreställa mig att min blogg var så uppskattad.

Det fick plats många namn på det här kortet. Jag tackar er alla. Temat var värme. Uppskattningen är värmande. Och mitt tack till er är varmt. Varenda gång jag sätter mig vid datorn med de värmande presenterna eller står framför affärens utbud av heta ämnen blir jag påmind om uppvaktningen. Och uppskattningen. Det värmer. Jag ska hälsa att vinet även värmde Gunilla.

Tack än en gång.

14 februari 2023

Mona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *