Det Sofie Löwenmark skriver på Doku.nu om en nämndeman från Vänsterpartiet i Göteborg har jag skrivit om i åratal på min blogg

Sofie Löwenmark skriver på Doku.nu 12 november 2021 artikeln Nämndeman legitimerar våld mot oresonliga fruar. I princip allt hon skriver, utom citaten hämtade från domstolen, har jag skrivit om ända sedan min blogg publicerades. Jag nämner Mostafa Malaekah redan i det första blogginlägget 29 februari 2016. Liksom i det här blogginlägget 14 oktober 2020 och det här från 24 februari 2021. I de två senare inläggen länkar jag till utnämningen av Mostafa Malaekah till nämndeman för Vänsterpartiet. Jag skriver också om Mostafa Malaekah i min bok om Muslimska brödraskapets förtrupp i Sverige.

Det ligger långt över tio års arbete bakom min blogg och min bok om Muslimska brödraskapet.

12 november 2021

Mona Lagerström fil dr

3 kommentarer

  1. Det är tyvärr vanligt att viss problematik som lyfts möts med tystnad eller mothugg. Muslimska Brödraskapets tydliga anknytning till Islamism och Sharialagar är uppenbart. Det har påtalsts av Johan Westerholm och flera skribenter. Det verkar som att ett visst namn, en viss person ska skriva om det för att få en reaktion. Löwenmark är en bra röst i debatten så det handlar inte om henne. Det handlar förmodligen om att det obehagliga möts med tystnad så länge det går. När det till slut blir flera som påtalar och skriver om problemet/eländet blir det svårare att inte erkänna att det finns. Även om de flesta helst skulle vilja fortsätta ljuga för sig själv och andra.

  2. Rättegången mot tre av dem som åtalades och dömdes för attacken mot synagogan och judiska församlingen i Gbg . En av dem en palestinier skulle utvisas men det satte sig emellertid två nämndemän emot en ar. Änsteroartist möjligen den andre också. Den absurda falska motiveringen var att Israel skulle kasta honom i fängelse.. Helt otroligt att sådana motiveringar ens kan förekomma. Det är en lögn att Israel skulle ytterligare blanda sig i svenskt rättsväsende. Han skulle ju till de palestinskstyrda delarna och där hade han blivit hyllad som en hjälte ! Kan det vara samme nämnde man ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *