Bilan Osman och ETC: Ljuger Mahmoud Aldebe i den här artikeln?

Med anledning av journalisten Bilan Osmans jakt på information om Muslimska brödraskapet finns i Sverige lägger jag på nytt ut den här artikeln, skriven av en av grundarna av Muslimska brödraskapets svenska gren, Mahmoud Aldebe. Artikeln är en kommentar

till Mohammed Amin Kharrakis artikel i Aftonbladet, ”Vi har inget att dölja kring vår värdegrund”, i samband med att Omar Mustafa valdes in i Socialdemokraternas partistyrelse 2013 och tvingades avgå efter en vecka, eftersom han samtidigt ville vara ordförande för Islamiska förbundet i Sverige och sitta i partistyrelsen. Mohammed Amin Kharraki är son till en av de andra grundarna, vilket jag skriver om i det här blogginlägget.

12 juni 2022

Mona Lagerström fil dr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *