Hanna Stjärne VD SVT: Upplys oss! Informera oss om vilken extrem tolkning av islam Bakningsprofilen och skolflickan har som SVT visade 17 maj! Upplys oss! Plagget hijab är ett politiskt plagg, en extremt västfientlig signal. Lägg ut en skylt varje gång plagget visas i SVT och upplys tittarna om att plagget inte är en islamisk tradition och vilken extrem tolkning plagget representerar!

Än en gång normaliserar SVT det extremt västfientliga plagget hijab,

på en skolflicka dessutom! Och demonstrerar att SVT inte tar sin uppgift som demokratins försvarare på allvar utan än en gång markerar att de är Muslimska brödraskapets främsta PR-maskin. Hijab är Muslimska brödraskapets uniformspersedel, som andra ultrareaktionära, västfientliga fanatiker lagt sig till med och påstår är en islamisk tradition. Jag vet inte hur många gånger jag länkat till Västeråsmoskéns text om Kvinnors klädesnorm enligt Koranen och Muslimska brödraskapets ledares yngre bror Gamal al-Banna och syster.

Mannen på bilden till vänster är Muslimska brödraskapets dåvarande högsta ledare, bilden till höger Gamal al-Bannas hand.

Plagget är politiskt och från förra århundradet. Det spreds över hela världen av Muslimska brödraskapet tack vare Saudiarabiens finansiering.

Det är inte SVT:s uppgift att normalisera att skolflickor är annonspelare för föräldrarnas extremt västfientliga värderingar. Stockholms Lokala nyheter 17 maj 2023 visade den här skolflickan, utan bildtext om att hijab inte är en islamisk tradition och vilken extrem islamtolkning plagget representerar.

Det kan väl inte vara så svårt för SVT att fråga den så kallade Bakningsprofilen Camilla Hamid vilken extrem, västfientlig tolkning av islam hon valt att representera och lägga ut en skylt att hijab inte är en islamisk tradition och vad hon står för. Jag skriver om henne i det här inlägget januari 2022.

Go’kväll 13 maj 2023  

Go’kväll 17 maj 2023, repris från 2022

Finns det ingen inom SVT som har vett på att leta upp föräldrar och religiösa ledare och förhöra sig om vilken extrem tolkning av islam de representerar innan skolflickor filmas!

Finns det ingen inom SVT som har kunskap om verkligheten!

18 maj 2023

Mona Lagerström fil dr

1 kommentar

  1. Så otroligt viktigt och som Marx sa Religion är opium för folket, den aktuella harförintat varje kultur som släppt in den från Babylon och Konstantinopel över Egypten, Kartago osv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *