De ökända hederskulturförnekarna, hårdföra kommunisterna och Muslimska brödraskapets symbiotiska aktivister Paulina de los Reyes, Irene Molina, Diana Mulinari och Edda Manga från Antirasistiska akademin (ARA) skriver på kvinnodagen 8 mars ett vidrigt, grovt antisemitiskt upprop till stöd för Hamas, Muslimska brödraskapets palestinska gren. De teg 7 oktober

I den vidrigt antisemitiska debattartikeln i Göteborgs-Posten, ”Feministers tystnad inför dödandet av våra systrar i Gaza oroväckande”, kallar de kriget Israel – Hamas för ”folkmord på palestinier”. Inte någonstans i artikeln framkommer det att Hamas är upphovet till kriget, att Hamas redan 8 oktober hade kunnat stoppa Israels vedergällning genom att kapitulera och frige gisslan de tagit. Ingenstans framkommer det att Hamas valt att använda Gazas civilbefolkning som sköldar, att Hamas valt bombning mot Gazas befolkning, att Hamas valt att låta Gazas befolkning svälta, att Hamas valt att låta Gaza bli en ruinhög.

Att Hamas vilket ögonblick som helst kan sätta stopp för kriget.

Jag har skrivit mängder med blogginlägg om dessa ökända fyra hederskulturförnekande kvinnor från katolska Sydamerika, bland annat här 30 november 2023 och här 26 oktober 2023, jag skriver om dem i min bok om Muslimska brödraskapets förtrupp i Sverige, jag kallar dem monster, jag har upprepade gånger efterlyst att de utvisas ur Sverige.

Tillsammans med fyra andra akademiker ger de sig ut för att vara feminister, de skriver om en ”avhumaniserande retorik”, om ”kvinnors centrala roll i att vårda livet”, de ”reagerar särskilt starkt mot avhumanisering och brutalitet mot kvinnor och barn”, de skriver om ”patriarkala maktrelationer”.

Inga andra har som dessa fyra kvinnor avhumaniserat flickor och kvinnor som lever i hederskulturer i Sverige. I över två decennier har de förnekat att hedersförtryck existerar, de föredrar ”mäns våld mot kvinnor”, vilket döljer kvinnors medverkan till våld och förtryck i hederskulturer. De fick politikernas gehör, de manövrerade ut Sveriges kvinno- och genushistoriker, anklagade dem för att vara ”vit medelklass” och tog makten över Nationella sekretariatet för genusforskning, Göteborgs universitet, som jag i det här inlägget 10 januari 2018 kallar för Nationella sekretariatet för galenskap.

Dessa maktspelare har varit den främsta bromsklossen för Sveriges arbete mot hedersförtryck.

De är hycklare av rang. De har utsett Sverige och de ”vita” svenskarna till ”förtryckarna” och landets invandrare till ”de förtryckta”, samtidigt som de hela sitt yrkesverksamma liv har försörjts av detta land som de förtalar, valt att stanna här, valt att låta sina barn växa upp i detta ”rasistiska” land i stället för i ideallandet Kuba.

Dessa hårdföra kommunister skriver: ”Det är med sorg vi kan konstatera att tiden då en statsminister kunde kalla dåvarande satans mördare för sitt rätta namn tycks vara förbi. Genom tystnad ges ett implicit godkännande för krigföringen.”

Hamas är satans mördare!

Dessa hederskulturförnekare skriver:

Vi feminister kan inte hålla tyst när ett folkmord pågår framför våra ögon. Inte heller kan vi förbli oberörda inför det avhumaniserande retorik som gör människor i Gaza ansvariga för det lidande de hittills fått utstå. Var och en av de tiotusentals människor som har dödats har namn och familjer som sörjer dem. Var och en av dem hade drömmar som inte kommer att förverkligas. Var och en av dem hade rätt till ett värdigt liv.

Varenda flicka, pojke, kvinna i hederskulturer i Sverige har rätt till framtidsdrömmar och ett värdigt liv.

Det är mycket dessa fyra vidriga monster inte kan acceptera. När det gäller Gaza. Notera hur de tar avstånd från alla förklaringar till att Hamas är ansvariga för det som pågår i Gaza genom att skriva ”människor i Gaza” i stället för Hamas.

De försvarar demonstrationerna i Sverige där krav på att Israel utplånas ropas högt och tydligt, bland annat av antidemokratiska Hizb ut-Tahrirs anhängare.

Medan demonstrationer och solidaritetsyttringar avlöser varandra har det massmediala och politiska ointresset för massakrerna i Gaza varit påfallande.

De kritiserar alltså att regeringen försvarar Israels rätt att försvara sig mot en terrorrörelse som har som mål att radera Israel från kartan.

De talar om ”alla människors lika värde” samtidigt som de skriver en vidrigt antisemitisk artikel som avhumaniserar judar.

Inga andra har som dessa fyra avhumaniserat offren för den invandrade hederskulturen.

Jag har sagt det förut, och jag säger det igen. Utvisa dessa satans kreatur.

8 mars 2024

Mona Lagerström fil dr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *