SVT: Upplys oss! Hanna Stjärne och Anne Lagercrantz fortsätter att hjälpa Muslimska brödraskapet att flytta fram sina positioner genom att i Rapport 19 april bidra till normaliseringen av Muslimska brödraskapets politiska uniformspersedel hijab och därmed demonstrera hur långt islamiseringen av Sverige har nått

Var det på grund av att Arvsfondens pengar till KFUM-föreningen Bollihop i Linköping går ut i april 2023 som Rapport 19 april sände ett inslag med beslöjade bollsparkande flickor? För att hjälpa föreningen att ragga pengar? Utan att nämna att den intervjuade kvinnan är från Kristliga föreningen av unga människor (KFUM) och att hon hade startat Bollihop. Även 2022 ställde SVT upp.

Vad syftade inslaget i Rapport till? Vilket nyhetsvärde hade det? Och varför fick vi ingen bakgrund?

Notera att jag inte kritiserar att unga tjejer spelar fotboll. Det jag vänder mig emot är att SVT som vanligt inte markerar att beslöjningen av unga tjejer/kvinnor är en extrem tolkning av islam och upplyser tittarna om vilken/vilka extrema tolkningar flickorna/kvinnorna som visas representerar.

Upplys oss! Upplys oss om de extrema västfientliga tolkningarna av islam som existerar i Sverige! Upplys oss om de extrema tolkningarna i Linköping! Upplys oss om vilka de religiösa ledarna är i Linköping som kräver att flickor packas in i döljande kläder! Även när de sparkar boll!

Plagget hijab,

som jag kallar shariadok, eftersom Muslimska brödraskapet påstår att plagget ska likställas med nunnedok, men som alla som värnar om den västerländska demokratin bör kalla västfientliga islamistskynket, är ett politiskt plagg! Det är Muslimska brödraskapets uniformspersedel som sedan andra reaktionära islamiska religiösa ledare tagit efter och påstår är en islamisk tradition.

Vem har sett flickor i nunnedräkt sparka boll?

Våren 2021 skrev jag fem inlägg om hur Hanna Stjärne och Anne Lagercrantz gick Muslimska brödraskapets ärende och tog ställning mot Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) och därmed mot demokratin. Se det här inlägget för alla fem inläggen. De två cheferna upprepar samma beteende om och om igen. Det måste bli ett slut på knäfallet för extremt demokratifientliga tolkningar av islam! Och osynliggörandet!

Sameh Egyptson har nyligen doktorerat på en avhandling om Muslimska brödraskapets svenska gren, vad de ledande männen heter, vad deras föreningar heter, hur många hundratals miljoner skattekronor de har lurat till sig med sitt organiserade hyckleri. Jag visar bilder på dem i det här inlägget. Det går inte längre att låtsas att Muslimska brödraskapet inte är verksamma i Sverige. Det går inte heller längre att låtsas att de är en religiös rörelse. Rörelsen är politisk. Målsättningen är att underminera demokratin och förändra Sverige inifrån.

Fatta att vissa invandrarflickor och kvinnor i Sverige lever under samma infernaliska kontroll som flickorna/kvinnorna i prästerskapets Iran och talibanernas Afghanistan!

Kvinnor, och en del män, har sedan 1800-talet kämpat för flickors och kvinnors rättigheter i Sverige. Det har hänt otroligt mycket under min livstid. Det är skrämmande hur SVT:s kvinnliga chefer gräver och gräver avgrunden mellan svenskättade kvinnors individuella fri- och rättigheter och vissa invandrarkvinnors ofrihet. Och ger religiösa ledare makt!

SVT:s uppdrag är att värna demokratin, att kritiskt granska makten! Så granska då de religiösa ledarna bakom de bollsparkande flickornas klädsel! Upplys oss!

19 april 2023

Mona Lagerström fil dr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *